fbpx

Word zendeling

Geven

Zending in Senegal niet eenvoudig

15 jun 2018

Krantenbericht met foto zendelingen Jan en Tabitha Kieviet

Zending in Senegal niet eenvoudig

15 jun 2018

Leest u het Reformatorisch Dagblad?  Afgelopen week stond er een prachtig artikel in deze krant over Jan en Tabitha Kievit. Voor een hogere resolutie, download het artikel hier. Een aantal quotes uit het artikel:

Senegal is een moslimland met veel barrières voor het christendom. Zending bedrijven is er niet eenvoudig, maar muziek gaat recht het hard in.

Extra aandacht kan soms een abortus afwenden, en hoe schrijnend de situatie soms ook is, er is vaak juist dan ruimte om te bidden met patiënten.

Bron: Reformatorisch Dagblad

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.