Project omschrijving

Vacature

Turkije
Manager cultureel centrum

Type werker: Business manager, café manager, activiteiten manager, faciliteiten manager.

Omschrijving: Als manager ga je aan de slag bij een bestaand cultureel centrum of help je met het opstarten van een nieuw centrum in het andere deel van de stad. De werkzaamheden van het centrum breiden zich steeds meer uit, vanwaar er meer personeel nodig is op verschillende taakvelden.

Profiel: Je houdt van werken in een culturele context en houdt er van om met mensen te werken, ze verder te helpen en ze te coachen. Je hebt daarnaast een Bijbelschool, of het equivalent ervan, van minstens één jaar gevolgd of bent bereid die te volgen.

Periode: Lange termijn.

Werk- en leefomstandigheden: In een grote stad, met alle moderne faciliteiten. Voor kinderen is er een internationale christelijke school beschikbaar. Verder zijn er goede medische voorzieningen.

Gebied: Turkije (grote stad)
Vanaf: 2019/2020
CAMA Zending in Turkije: Samen met de ABC-gemeenten en Unie van Baptistengemeenten heeft CAMA Zending Turkije benoemd als land van het jaar. We verlangen naar een grote groei en toename van het aantal christenen.

Ook zendeling worden?

Heb je interesse om zendeling te worden, maar staat er geen passende vacature tussen? Of ben je gewoon benieuwd of zending echt bij jou past?

Neem dan contact met ons op of lees verder hoe je zendeling kunt worden via CAMA Zending