fbpx

Word zendeling

Geven

Kern van CAMA Zending

Wij geloven dat elk persoon de kans moet hebben om Jezus te leren kennen. De grootste nood, armoede, onrecht en vervolging is dat niet iedereen deze kans krijgt. CAMA Zending helpt mensen uit die nood door onder elk volk lokale gemeenten te stichten. Deze gemeenten maken Christus bekend aan hun volksgenoten.

Missie

CAMA Zending heeft de missie om zendingswerkers uit te zenden onder de minst bereikte volken. Het doel van zendingswerk is om lokale gemeenten te stichten of ondersteunen. Zowel gemeentewerkers als beroepsprofessionals worden uitgezonden om deze missie te volbrengen. CAMA Zending zendt zendelingen uit in samenwerking met uitzendende gemeenten en kerken in Nederland.

Visie

“Onder elk volk een gemeente”

CAMA Zending wil onder alle bevolkingsgroepen volgelingen van Jezus maken en hen samenbrengen in missionaire gemeenten.

Visie

Belofte

Het meest kostbare voor CAMA Zending zijn haar zendingswerkers. Daarom doen we er alles aan om hen zo goed mogelijk te ondersteunen. Op deze manier kunnen zij wereldwijd tot de grootst mogelijke betekenis zijn voor Gods Koninkrijk:

Lekker aan het werk,
lekker in je vel

In lokale teams krijgen de zendingswerkers de nodige zorg en begeleiding. Vanuit het kantoor in Nederland kunnen zij rekenen op een persoonlijke begeleiding.

Van echte betekenis

Samen met de zendingswerkers zoeken we naar een plek waar ze het meest nodig zijn en het beste tot hun recht komen. Als er geen goede match wordt gevonden verwijzen we naar een andere organisatie.

Ontlasten van geldzorgen

Eenmaal uitgezonden staat CAMA Zending garant voor de inkomsten van de geldende termijn.