fbpx

Word zendeling

Geven

Nodig een spreker uit

Christelijke spreker boeken? Voor de zondagse preek, zendingszondag, Bijbelstudie of voor een interactieve avond met de jongeren? De ervaren sprekers van CAMA Zending verbinden de praktijk van zending met het leven van elke dag: Relevant, aansprekend en praktisch. We komen graag in je gemeente op de zondag langst, maar ook voor doordeweekse momenten zijn we beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, of leer onze sprekers hieronder kennen. 

Boudewijn van Schoonhoven

Boudewijn was samen met zijn gezin jarenlang zendeling in Jordanië en Syrië. Nu hij al flink wat jaren terug is in Nederland heeft hij naast zijn werk als directeur van CAMA Zending ook een leidinggevende taak in Evangeliegemeente Salem Wageningen. Boudewijn heeft een bijzondere band met moslims en spreekt graag over evangelisatie en zending.  Ook verzorgt hij regelmatig zendingszondagen in kerken door heel Nederland.

Hans Borghuis

Hans is een ervaren en veelkleurig spreker. Sinds april 2021 werkt hij als relatiemanager bij CAMA Zending, eerder werkte hij onder andere voor de IZB, Alpha Nederland en Bijbelschool de Wittenberg. Hans spreekt regelmatig in PKN-gemeenten, NGK- en GKV-gemeenten en Baptisten- en Evangelische gemeenten. Ook geeft hij interactieve trainingen aan studentenverenigingen, (jongeren)groepen en organisaties. Hans spreekt graag over onderwerpen als discipelschap, identiteit, verandering, leven in Gods plan en andere Bijbelse thema’s. Praktisch, motiverend en aansluitend bij het leven van elke dag. Kijk voor meer informatie over Hans ook even op www.hansborghuis.nl.

Marcel Oosterkamp

Marcel is een enthousiaste spreker en heeft een enorme passie voor Jezus. Hij spreekt graag over Gods Koninkrijk, discipelschap en de kracht van de Heilige Geest. In het dagelijks leven trekt hij veel op met jongeren en is hij regelmatig te vinden in Boekarest waar zijn vriendin woont. Wil je meer over Marcel ween? Stuur hem gerust even een berichtje of connect met hem op instagram.

Matthijs Westerkamp

Sinds 2020 is Matthijs weer terug in Nederland. Daarvoor was hij samen met zijn gezin zendeling in Niger bij de Toeareg Nomaden. Vanuit zijn ervaring als zendingswerker begeleidt hij nu de zendelingen van CAMA Zending als coach zendelingen. Matthijs spreekt graag over hoe we als gemeente om zendelingen heen kunnen staan en hoe we gehoor kunnen geven aan Gods roepstem. En hij is een actief deel van de NGK gemeente in Houten. Matthijs heeft HBO Theologie gestudeerd in Ede en heeft daar ook de tweejarige Post-HBO opleiding coaching afgerond.

CAMA zendelingen

Regelmatig zijn de CAMA zendelingen met verlof in Nederland, onder andere om in kerken te spreken en presentaties te geven. Wil je graag een zendeling uitnodigen voor je kerkdienst, jongerenavond of zendingszondag? Stuur dan gerust een berichtje en we gaan met jou in gesprek om te kijken welke zendeling beschikbaar is.