fbpx

Word zendeling

Geven

Nodig een spreker uit

Christelijke spreker boeken? Of op zoek naar een christelijke jongerenspreker? Een spreker voor de zondagse preek, voor een zendingszondag, een missionaire dienst, een Zondag voor de 3 Miljard, Bijbelstudie of cursus? Of zoek je een christelijke jongerenspreker voor een jeugddienst of jongerendienst of interactieve avond met je jongerengroep? De ervaren sprekers/voorgangers van CAMA Zending verbinden de praktijk van zending en missie met het leven van elke dag: relevant, aansprekend, praktisch en eigentijds. We komen graag in je gemeente op de zondag langs, maar ook voor doordeweekse bijeenkomsten zijn we beschikbaar. Je vindt bij ons ook een hedendaagse christelijke spreker voor je evenement, conferentie of andere bijeenkomst. Neem gerust contact met ons op, of leer onze sprekers hieronder kennen.

Hans Borghuis

Hans Borghuis is een ervaren en veelzijdig christelijke spreker, jongerenspreker en voorganger. Bij CAMA Zending is hij onder andere verantwoordelijk voor Envision, de korte termijn uitzendingen, stages en missiereizen voor jongerengroepen. Eerder werkte hij voor de IZB, Alpha Nederland, Bright Fame en Bijbelschool de Wittenberg. Een deel van het jaar werkt Hans in Italië waar hij samenwerkt met lokale kerken, internationale Alliance collega’s en organisaties, o.a. op het gebied van gemeentestichting en vluchtelingenwerk. Hans spreekt in veel verschillende kerken in binnen- en buitenland en geeft interactieve trainingen aan studentenverenigingen, (jongeren)groepen en organisaties en hij trekt ook veel met jongeren op. Hans spreekt graag over onderwerpen als discipelschap, identiteit, verandering, missie, christen zijn in de praktijk van elke dag, Gods plan voor je leven en andere Bijbelse thema’s. Praktisch, motiverend, hedendaags en toepasbaar op het leven van elke dag. Kijk voor meer informatie over Hans ook op de website www.hans-borghuis.nl.

Matthijs Westerkamp

Sinds 2020 is Matthijs weer terug in Nederland. Daarvoor was hij samen met zijn gezin zendeling in Niger bij de Toeareg Nomaden. Vanuit zijn ervaring als zendingswerker begeleidt hij nu de zendelingen van CAMA Zending als coach zendelingen. Matthijs spreekt graag over hoe we als gemeente om zendelingen heen kunnen staan en hoe we gehoor kunnen geven aan Gods roepstem. En hij is een actief deel van de NGK gemeente in Houten. Matthijs heeft HBO Theologie gestudeerd in Ede en heeft daar ook de tweejarige Post-HBO opleiding coaching afgerond.

CAMA zendelingen

Regelmatig zijn de CAMA zendelingen met verlof in Nederland, onder andere om in kerken te spreken en presentaties te geven. Wil je graag een zendeling uitnodigen voor je kerkdienst, jongerenavond of zendingszondag? Stuur dan gerust een berichtje en we gaan met jou in gesprek om te kijken welke zendeling beschikbaar is.