fbpx

Word zendeling

Geven

Nodig een spreker uit

Christelijke spreker boeken? Voor de zondagse preek, een zendingszondag of Zondag voor de 3 Miljard, Bijbelstudie of een interactieve avond met  jongeren? De ervaren sprekers van CAMA Zending verbinden de praktijk van zending met het leven van elke dag: relevant, aansprekend en praktisch. We komen graag in je gemeente op de zondag langs, maar ook voor doordeweekse momenten zijn we beschikbaar. Neem gerust contact met ons op, of leer onze sprekers hieronder kennen.

Hans Borghuis

Hans Borghuis is een ervaren en veelzijdig spreker. Hij werkt als relatiemanager en spreker bij CAMA Zending, hier is hij ook verantwoordelijk voor korte termijn uitzendingen en missiereizen voor jongerengroepen. Eerder werkte Hans onder andere voor de IZB, Alpha Nederland en Bijbelschool de Wittenberg. Een deel van het jaar werkt Hans in Italië waar hij onder meer optrekt met de kerk van Verbania. Hans spreekt in veel verschillende kerken in binnen- en buitenland. Ook geeft hij interactieve trainingen aan studentenverenigingen, (jongeren)groepen en organisaties. Hans spreekt onder meer over onderwerpen als discipelschap, identiteit, verandering, missie, leven in Gods plan en andere Bijbelse thema’s. Praktisch, motiverend en aansluitend bij het leven van elke dag. Kijk voor meer informatie over Hans ook op www.hansborghuis.nl.

Matthijs Westerkamp

Sinds 2020 is Matthijs weer terug in Nederland. Daarvoor was hij samen met zijn gezin zendeling in Niger bij de Toeareg Nomaden. Vanuit zijn ervaring als zendingswerker begeleidt hij nu de zendelingen van CAMA Zending als coach zendelingen. Matthijs spreekt graag over hoe we als gemeente om zendelingen heen kunnen staan en hoe we gehoor kunnen geven aan Gods roepstem. En hij is een actief deel van de NGK gemeente in Houten. Matthijs heeft HBO Theologie gestudeerd in Ede en heeft daar ook de tweejarige Post-HBO opleiding coaching afgerond.

CAMA zendelingen

Regelmatig zijn de CAMA zendelingen met verlof in Nederland, onder andere om in kerken te spreken en presentaties te geven. Wil je graag een zendeling uitnodigen voor je kerkdienst, jongerenavond of zendingszondag? Stuur dan gerust een berichtje en we gaan met jou in gesprek om te kijken welke zendeling beschikbaar is.