fbpx

Word zendeling

Geven

Envision Missiereizen

Een missiereis is een korte reis die jij met jou jongerengroep (van de kerk) kan doen. Samen met onze zendelingen bieden wij jullie de kans aan om ervaring op te doen in het zendingsveld. Er zijn veel verschillende bestemmingen, zo hebben we zendelingen in Portugal, Spanje, Tsjechië, Duitsland en Italië, maar ook in landen buiten Europa hebben we mogelijkheden. Meegaan met een reis is levensveranderend!

Hoe zie een missiereis eruit? 

Voor de reis

Voor de reis gaan we met de hele groep aan de slag om thema’s als identiteit, persoonlijk geloof, omgaan met verschillen binnen de groep, managen van verwachtingen en de cultuurverschillen waar elke groep mee te maken krijgt, te behandelen.

Tijdens de reis

Samen met de zendelingen zullen jullie activiteiten organiseren, het evengelie delen en impact maken op de plaatsen waar jullie komen. Ook voor de ontwikkeling in jou persoonlijke relatie met God is veel ruimte en krijg je tools aangerijkt hoe je na de reis, als je weer in Nederland bent, impact kan maken in je eigen omgeving.

Na de reis

Na de reis helpen we de vertaalslag te maken naar de eigen omgeving. We helpen je hoe je de ervaringen die je hebt opgedaan kunnen helpen om Jezus zichtbaar te maken in je eigen omgeving. Ook geven we je tools mee hoe je dit kunt doen.

envision reis jongeren en bijbel

Ga jij mee op missiereis naar Italië?

Missiereis Italië 2024

Jaarlijks arriveren veel vluchtelingen in Italië. Sommigen van hen leven op straat, in afwachting verder te kunnen reizen. Christelijke organisaties bekommeren zich om het lot van deze mensen en laten Jezus’ liefde zien door hulp te bieden waar dat mogelijk is. Eén van deze organisaties organiseert jaarlijks christelijke zomerkampen voor vluchtelingenkinderen en kinderen van Italiaanse gezinnen die in armoede leven. Jij kunt meehelpen deze kinderen een geweldige zomerweek te laten beleven waarin ze de liefde van Jezus mogen ontdekken!

Ga mee op missiereis

In 2022 en 2023 werden er twee zomerkampen georganiseerd met honderd deelnemende kinderen per week. Maar er is plaats voor driehonderd kinderen per kampweek! Het probleem is dat er niet voldoende vrijwilligers zijn. Hier willen we samen met jou verandering in brengen. Als vrijwilliger help je bij sport- en spelactiviteiten of muziek maken, ga je creatief aan de slag met de kinderen en voer je diverse werkzaamheden uit die bij een zomerkamp horen. Ondertussen deel je laagdrempelig je eigen verhaal en vertel je de kinderen over Jezus. Hiervoor geven we je vooraf een aantal tools en trainingen zodat jij goed voorbereid en toegerust aan de slag gaat.

Praktisch

De reis vindt plaats van 12 t/m 20 juli 2024. Vanuit Nederland reizen we in busjes naar Como, in Noord-Italië. Er is ruimte voor maximaal zestien deelnemers en de minimale leeftijd is zestien jaar. In de aanloop naar het zomerkamp kom je een paar keer met de groep samen voor training en toerusting zodat je goed voorbereid naar Italië vertrekt. De zomerweken zijn Engelstalig dus het is handig als je een beetje Engels spreekt. Na afloop van de reis komen we nog een keer samen om terug te blikken.

Kosten

De kosten voor de reis bedragen €790,- all-in per persoon, dit is dus inclusief vervoer, eten en drinken, accommodatie, bijeenkomsten etc. Deelnemers worden aangemoedigd om hun eigen fondsen te werven en krijgen hier hulp bij.

Ben jij er klaar voor?

Wil jij mensen die in nood zijn helpen, delen vanuit je eigen overvloed, Jezus’ liefde uitdragen en deze vluchtelingenkinderen een onvergetelijke zomer geven? Wil jij impact maken op mensenlevens en internationale vriendschappen sluiten met andere jongeren? Ga met ons mee op reis en help ons om Jezus zichtbaar te maken in Italië!

Deelnemers Missiereis Italië 2024

Reis georganiseerd door CAMA-Zending samen met LIFE Tiener event

Suzanne Kiyedi

Suzanne Kiyedi

Laura Breunesse

Laura Breunesse

Talitha de Bonte

Talitha de Bonte

Kimberly Sala

Kimberly Sala

Jools Lilipaly

Jools Lilipaly

Aimée Franken

Aimée Franken

Rianne Cloo

Rianne Cloo

Envision Kick-Off

Ga jij mee met een missiereis van CAMA? Meld je hier aan voor de Kick-Off!

Wat is jouw rol in Gods missie?