fbpx

Word zendeling

Geven

Envision Missiereizen

Een missiereis is een korte reis die jij met jou jongerengroep (van de kerk) kan doen. Samen met onze zendelingen bieden wij jullie de kans om ervaring op te doen in het zendingsveld. Er zijn veel verschillende bestemmingen, zo hebben we zendelingen in Portugal, Spanje, Tsjechië, Duitsland en Italië, maar ook in landen buiten Europa hebben we mogelijkheden. Meegaan met een reis is levensveranderend!

Hoe ziet een missiereis eruit?

Voor de reis

Voor de reis gaan we met de hele groep aan de slag om thema’s als identiteit, persoonlijk geloof, omgaan met verschillen binnen de groep, managen van verwachtingen en de cultuurverschillen waar elke groep mee te maken krijgt, te behandelen.

Tijdens de reis

Samen met de zendelingen zullen jullie activiteiten organiseren, het evengelie delen en impact maken op de plaatsen waar jullie komen. Ook voor de ontwikkeling in jou persoonlijke relatie met God is veel ruimte en krijg je tools aangerijkt hoe je na de reis, als je weer in Nederland bent, impact kan maken in je eigen omgeving.

Na de reis

Na de reis helpen we de vertaalslag te maken naar de eigen omgeving. We helpen je hoe je de ervaringen die je hebt opgedaan kunnen helpen om Jezus zichtbaar te maken in je eigen omgeving. Ook geven we je tools mee hoe je dit kunt doen.

envision reis jongeren en bijbel

Deelnemers Missiereis Italië 2024

Komende zomer gaan we met een groep enthousiaste jonge christenen naar Italië om daar de lokale organisatie SINAI te ondersteunen. Deze organisatie organiseert zomerkampen voor de vele vluchtelingkinderen die zich in Italië begeven. Ook kinderen van gezinnen die onder de armoedegrens leven zijn welkom bij de kampen. Voor deze kinderen zijn de zomerkampen een moment waar ze even los kunnen komen van hun ingewikkelde (thuis-)situaties en weer even kind kunnen zijn. Bij het leiden van een zomerkamp nemen we ons geloof en overtuigingen ook mee en willen we het licht van Jezus doorgeven aan deze kinderen. Hieronder kan je meer lezen over de motivatie van de deelnemers en is er de mogelijkheid om hen financieel te ondersteunen.

Deze reis wordt georganiseerd door CAMA-Zending in samenwerking met LIFE Tiener event.

Evie van der Galiën

Evie van der Galiën

Suzanne Kiyedi

Suzanne Kiyedi

Laura Breunesse

Laura Breunesse

Talitha de Bonte

Talitha de Bonte

Kimberly Sala

Kimberly Sala

Jools Lilipaly

Jools Lilipaly

Aimée Franken

Aimée Franken

Rianne Cloo

Rianne Cloo

Wat is jouw rol in Gods missie?