fbpx

Word zendeling

Life Tienerevent

Zoetermeer

2023

Life Tienerevent

LIFE
De missie van LIFE is om tieners en jongeren te brengen naar het hart van de Vader, om zo een nieuwe generatie op te laten staan en te vormen als discipel van Jezus, vervuld door de Heilige Geest en dienstbaar naar de mensen om zich heen. Jezus centraal, Geest vervuld en missie gericht.

TIENEREVENT
Life is een christelijke beweging waar Jezus centraal staat. Jaarlijks organiseert Life een tienerevent voor tieners van 12 tot en met 17 jaar. (Jong)volwassenen vanaf 18 jaar krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen en door te groeien als medewerker of als teamleider (vanaf 19 jaar). Tijdens Life kunnen tieners en medewerkers elkaar en God ontmoeten. In 2023 vindt het Life tienerevent plaats van 18 tot en met 21 mei, in samenwerking met CAMA Zending. Het thema voor 2023 is: Jesus > everything. Wij geloven dat Jezus groter, sterker en beter is dan al het andere. Hij is de reden dat wij leven, dat wij vrij zijn en dat we anderen mogen laten zien wie Hij is. Lees hier meer over het Life Tienerevent.

MEEDOEN
Het tienerevent wordt deels betaald doormiddel van de toegangsprijs die voor het evenement wordt gevraagd. Om de prijs voor de tieners zo laag mogelijk te houden, wordt een beroep gedaan op particulieren, organisaties, kerken en ondernemers.

LIFE ON TOUR
Nieuw is Life on Tour, een samenwerking tussen LIFE, CAMA Zending en Delight Worship. Een compleet jongerenprogramma voor kerken rond het thema ‘Jesus is greater than everything’. Geschikt voor een jeugddienst, jongerendienst of worshipavond. Met krachtige muziek door de band Delight Worship, een inspirerende spreker van CAMA Zending, vanuit de missie: tieners en jongeren brengen naar het hart van de Vader. Jezus centraal, Geest vervuld en missie gericht. Neem contact op voor meer informatie.

Ondersteun ook "Life Tienerevent"