fbpx

Word zendeling

André en Julia

Zuidoost-Azië

2020

André en Julia

Wij zijn Andre en Julia*. We zijn de ouders van drie volwassen kinderen die hun eigen leven hebben opgebouwd en de trotse opa en oma van vier kleinzoons en drie kleindochters.

Na jaren werken in het bedrijfsleven en het opvangen van vele pleegkinderen, hebben we in 2018 besloten een nieuw avontuur met God aan te gaan. Een verlangen dat we al zo’n 15 jaar hadden, maar waar nu de tijd rijp voor was. We hebben al biddend ervaren dat God voor ons een taak in Zuidoost-Azië heeft weggelegd. God heeft ons geroepen om een licht te zijn in een zwaar boeddhistisch en animistisch land.

Wat doen we? Het is niet mogelijk om direct het evangelie te verspreiden, maar we leiden sinds kort een fair trade bedrijf waarmee we contact hebben met een grote groep vrouwen en hun gezinnen. We laten Gods liefde in de praktijk zien. Een combinatie van evangelisatie, onderwijs en ontwikkelingswerk. Daarnaast zullen we proberen lokale christenen te mobiliseren en toe te rusten om het evangelie te verspreiden in hun eigen taal en cultuur.

Ondersteun ook "Het werk van André en Julia"