fbpx

Word zendeling

André en Julia

Zuidoost-Azië

2020

André en Julia

Wij zijn André en Julia*. We hebben 3 volwassen kinderen die al jaren het huis uit zijn en 3 geweldige kleinzoons. We wonen in een rustig dorp midden in de Betuwe, waar we ieder jaar genieten van alle fruitbomen en de kilo’s walnoten die er ieder najaar te rapen zijn.

Na jaren werken in het bedrijfsleven en het opvangen van vele pleegkinderen zijn we nu toe aan een nieuwe stap in ons leven, een nieuw avontuur met God. Een verlangen dat we al zo’n 15 jaar hebben maar waar nu de tijd rijp voor is.

We hebben al biddend gevoeld dat God voor ons een taak in Zuidoost-Azië heeft weggelegd. Een land dat sinds 2015 open is voor buitenlanders en ook op nagenoeg alle gebieden is achtergebleven in ontwikkeling en veel armoede kent.

Een zwaar boeddhistisch land, en helaas dragen de christenen die er zijn het geloof niet uit naar buiten.

Wat gaan we doen? Een combinatie van evangelisatie, onderwijs en ontwikkelingswerk. Christenen en lokale bijbelschoolstudenten mobiliseren en toerusten om het evangelie te verspreiden.

We hebben een bedrijf opgezet om christenen, die verstoten worden door de boeddhisten en daardoor geen kans krijgen op de arbeidsmarkt, een baan te bieden en te leren zelf een bedrijf op te zetten.

Ondersteun ook "Het werk van André en Julia"