fbpx

Word zendeling

Geven

Gebed voor onze zendelingen in Israël

17 okt 2023

Gebed voor onze zendelingen in Israël

17 okt 2023

Ook voor de CAMA zendelingen in Israël zijn het bijzonder spannende en hectische dagen. Ondanks de situatie en het gevaar kiezen zij ervoor om juist nu naast de Israëlieten te staan en ervaren zij het als dé tijd om Jezus zichtbaar te maken. Gebed voor hen is meer dan welkom.

In Dimona, een stad in het zuiden van Israël, niet ver van de Gazastrook, wonen en werken sinds 2018 CAMA Zendelingen Albert en Esther Knoester. Zij runnen een christelijk inloophuis dat vanwege de oorlog nu dagelijks geopend is en waar mensen terecht kunnen voor een luisterend oor. Albert en Esther kiezen er bewust voor in Israël te blijven. ‘Mensen zijn radeloos en in shock. Ze bevatten amper wat er allemaal gebeurt. We vinden het een voorrecht juist nu hier te zijn om mensen te troosten, naast hen te staan en op God te wijzen als dat gepast is. Nu is het tijd om het gelaat van de Messias te tonen.’

Ernst en Johanna Boogert wonen en werken samen met hun vijf kinderen in Jeruzalem. Zij houden de situatie nauwlettend in de gaten, maar tegelijkertijd ervaren ook zij een sterke roeping om in Israël te blijven. ‘We willen niet weglopen voor het gevaar en de crisis, maar er juist voor de mensen zijn. We bidden voor ze en dat geeft ze kracht, vertellen ze ons.’

Lees hier het interview van eerder deze week in het Nederlands Dagblad.

Bid mee voor Israël en de Palestijnse gebieden. Bid voor Albert en Esther Knoester en voor Ernst en Johanna Boogert en hun kinderen. Bid om bescherming en voor kansen om juist nu Jezus zichtbaar te kunnen maken.

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.