fbpx

Word zendeling

Geven

Jeugdgroep gezocht! Met jouw jongerengroep naar Spanje?

18 mrt 2024

Jeugdgroep gezocht! Met jouw jongerengroep naar Spanje?

18 mrt 2024

We zijn dringend op zoek naar een jongerengroep voor hulp bij de organisatie van een sport- en spelweek in Ogíjares, een voorstad van Granada.De lokale CAMA kerk wil erg graag een sport- en spelkamp organiseren in de zomervakantie. Van zaterdag 20 juli tot en met zaterdag 27 juli 2024. De zaterdagen zijn reisdagen, op zondag is de kerkdienst en daarna is er tijd voor wat sightseeing. Het zomerkamp zelf is van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli. Tijdens deze zomerkampweek zouden we graag sport- en spelactiviteiten organiseren om kinderen en jongeren een leuke week te geven, om relaties te bouwen en om op een laagdrempelige manier het evangelie te delen. De uiterste datum voor aanmelding is 4 april 2024 vanwege het aanvragen van vergunningen etc.
In het kortData: 20 t/m 27 juli 2024Locatie: Ogíjares (een voorstad van Granada), Zuid-SpanjeActiviteiten: zomerkamp, sport- en spel, evangelisatieOrganisatie: vanuit de lokale CAMA kerkAantal: 5-12 deelnemersLeeftijd: 15+

SpanjeJammer genoeg is Spanje net als veel andere landen in Europa zendingsgebied geworden. De kerken in Spanje lopen leeg en vooral de jongere generatie heeft niets meer met de kerk. De meeste mensen kennen God niet en staan zeer sceptisch tegenover de kerk. Met deze mensen willen we graag bruggen bouwen van vertrouwen, die sterk genoeg zijn om het evangelie over te kunnen delen.

Ben jij onderdeel van een jeugdgroep of jeugdgroep leider van de kerk en lijkt het jou waardevol om met de hele groep naar Spanje te gaan om daar te helpen? Neem dan contact met ons op! Mail naar hans@camazending.nl.

Nieuwste berichten

De boodschap van Jezus

De boodschap van Jezus

Hans en Leida Borghuis trekken al jaren intensief op met de kerk van Verbania. Ze ...
Project van de maand | April

Project van de maand | April

Vluchtelingenwerk in Italië Elk jaar arriveren er grote aantallen vluchtelingen in ...
Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Te midden van de bruisende stad Barcelona, op korte afstand van de wel bekende La ...
Uw steun raakt de harten van de mensen in Israël

Uw steun raakt de harten van de mensen in Israël

Israël is vandaag de dag 5 maanden in oorlog. Momenteel wordt er intensief ...