fbpx

Word zendeling

Geven

Moslima komt via Mission Partner tot geloof

10 nov 2022

Moslima komt via Mission Partner tot geloof

10 nov 2022

‘Ik ben Koerdisch. Ik wist niets van de wereld. En ik was moslim.’ Dit is hoe een vrouw uit het Midden-Oosten haar verhaal vertelt bij één van de lokale Mission Partners van CAMA Zending in een land waar nauwelijks christenen zijn. Doordat deze Mission Partner (financiële) hulp krijgt, is zij gemeentestichter geworden en kan zij het Evangelie verkondigen onder één van de minst bereikte volken.

Elke dag ruzie

De vrouw vertelt verder. ‘Ik wist dat ik genadig moest zijn en dat ik goed moest doen. Maar ik was het tegenovergestelde. Elke dag had ik ruzie met mensen. Thuis ging het ook niet goed. Ik was geen goede moeder naar mijn kinderen. Ik was geen goede vrouw voor mijn man en geen goede buurvrouw voor mijn buren. Als ik op straat ging, kende iedereen mij. Wanneer ze mij zagen vluchtten ze het huis binnen, omdat ze bang voor mij waren.’

Compassie en vergeving

‘Toen ik de lokale Mission Partner leerde kennen, en mijn zusters die naar de kinderdiensten gingen, werd ik steeds meer geïnteresseerd. Zoals zij met kinderen omgaan was het alsof het hun eigen kinderen waren! Steeds meer leerde ik de Heer Jezus kennen. Zoals zij met mij omging was het alsof zij de moeder was van ons allen! Ze spreekt steeds weer over goedheid, compassie en vergeving.’

Prijs de Heer!

‘Het gevolg was dat ik Jezus leerde kennen. Mijn gezin en ik gingen samen naar de bijeenkomsten. Meer en meer leerden we wat het is om Jezus te volgen. Ik heb Jezus leren kennen, prijs God! Mijn leven is een stuk beter geworden. En ik ben gewend geraakt aan goed te doen. Prijs de Heer dat hij mij de Mission Partner leerde kennen, en ons deed wennen om te vergeven. En te geven zonder terug te verwachten.’

Wil je meer weten over het Mission Partner project? Download hieronder de brochure!

*Vanwege de veiligheid noemen we geen namen, landen en gebruiken wij een anonieme foto.

Nieuwste berichten

Rolina ging op short-term uitzending naar Italië

Rolina ging op short-term uitzending naar Italië

Rolina kwam onlangs terug van haar short-term missiereis naar Italië. Ze ging onder ...
Wil jij ook een Missie Partnerschap aangaan?

Wil jij ook een Missie Partnerschap aangaan?

Met Mission Partners faciliteert CAMA Zending gelijkwaardige partnerschappen tussen ...
Ruim 100 jongeren op missiereis deze zomer!

Ruim 100 jongeren op missiereis deze zomer!

Afgelopen vrijdagavond organiseerde CAMA Zending in Amersfoort de aftrap van haar ...
24 mei: De Envision Kick-Off

24 mei: De Envision Kick-Off

ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending met een uitgebreid aanbod ...