fbpx

Word zendeling

Geven

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

15 nov 2023

Missiereizen met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

15 nov 2023

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en enorm veel leert om – ook na de reis – toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.

Bestemmingen voor missiereizen
Hieronder vind je een greep uit onze mogelijke bestemmingen. Heb je een andere bestemming in gedachten, bijvoorbeeld naar een partnergemeente, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Voor de lokale christenen ter plaatse is het vaak een enorme bemoediging dat christenen uit een ander land hen komen bezoeken en er valt doorgaans veel van elkaar te leren. De verschillende bestemmingen bieden verder diverse mogelijkheden voor de invulling van de reis.

 • Suriname 
  Jeugdwerk, sportweken voor jongeren, tuinen aanleggen, klussen in een kindertehuis.
 • Tsjechië 
  Sport en kunst, muziek, discipelschap, evangelisatie en gemeentestichting. 
 • Italië
  Vluchtelingenwerk, gemeentestichting, activiteiten voor kinderen, evangelisatie.
 • Portugal
  Sport en spel, activiteiten voor kinderen en jongeren, evangelisatie, gemeentestichting. 
 • Turkije
  Cultureel centrum, gemeentestichting, zendingsreis, sport en spel.  
 • Spanje
  Vluchtelingenwerk, gemeentestichting, praktische hulp. 
 • Frankrijk
  Studentenwerk, gemeentestichting, evangelisatie. 
 • Engeland
  Gemeentestichting, evangelisatie, studentenwerk.
 • Afrika *
 • Azië *

Maatwerk
Bij CAMA Zending is elke missiereis maatwerk. We komen graag met je in contact om de mogelijkheden voor jouw groep te bespreken! De samenstelling, de omvang van de groep en de duur van de reis zijn mede bepalend voor de bestemming en de invulling van het programma.

Meer dan een reis
Een korte reis of uitzending via CAMA Zending ENVISION gaat niet alleen om de reis zelf. We starten samen een traject, helpen je bij de voorbereidingen, brengen je in contact met de juiste mensen en geven je de juiste begeleiding. Samen stellen we het inhoudelijke programma samen en formuleren we de missie en doelen. Groepen bieden we trainingen en begeleiding op maat, mede afhankelijk van de samenstelling van de groep en bestemming van de reis. Hierbij gaan we onder andere in op onderwerpen als persoonlijke missie, groepsprocessen, omgaan met cultuurverschillen etc.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden voor jouw groep te bespreken.

* Meer weten over mogelijkheden voor een missiereis naar een bestemming in Afrika of Azië? Neem dan contact met ons op zodat we je hier meer over kunnen vertellen. 

Nieuwste berichten

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië. 
Voor het eerst in haar leven ging ze mee naar een kerk

Voor het eerst in haar leven ging ze mee naar een kerk

Voor het eerst in haar leven kwam ze in een kerk. Lees hier de belevenissen van een Nederlandse jongerengroep die op missiereis ging naar Italië.