fbpx

Word zendeling

Geven

Uw nalatenschap heeft blijvende impact

1 nov 2023

Uw nalatenschap heeft blijvende impact

1 nov 2023

“Toen ik ergens in mijn twintiger jaren was en radicaal tot geloof kwam in Jezus Christus, zette ik me in alsof al het wereldwijde evangelisatiewerk op mijn schouders lag. Nu ik een vijftiger ben kan ik wel glimlachen om mijn jeugdige naïviteit, maar in die dagen was ik bloedserieus. In al die jaren ben ik niet minder enthousiast geworden over de missie van onze God, maar heb ik wel geleerd dat ik maar een klein schakeltje ben in dat geheel. Ook als ik er niet meer ben zal wereldzending noodzakelijk zijn.

Het komt regelmatig voor dat mensen CAMA Zending geld of goederen nalaten na hun overlijden. Dat ontroert me altijd enorm. Mensen die het grote belang inzien van ruim 3 miljard mensen op deze wereld die de naam van de Here Jezus nog niet kennen en graag willen dat deze mensen bereikt worden met het evangelie, ook na hun overlijden.

Als u komt te overlijden, dan blijven er bezittingen achter. Een woning bijvoorbeeld, maar ook spullen en spaargeld. Hoe u uw bezittingen verdeelt, dat legt u vast in een testament. Misschien wilt u iets nalaten aan familie, de kerk of een goed doel. Wilt u ook ná uw leven meebouwen aan de verspreiding van het evangelie? Dan kunt u CAMA Zending  in uw testament opnemen.

Het is dankzij de gulle steun van mensen zoals u dat we in staat zijn geweest om duizenden levens te veranderen. Het besef dat uw nalatenschap een blijvende impact kan hebben op de levens van anderen, is een prachtig en diepgaand gebaar. Het opnemen van CAMA Zending in uw testament is een daad van vrijgevigheid die ervoor zorgt dat uw betrokkenheid bij onze missie voortleeft, lang nadat u er niet meer bent. Hierdoor wordt uw nalatenschap een krachtig instrument voor de verspreiding van het evangelie in de wereld.”

Jan Wolsheimer, directeur CAMA Zending

Op camazending.nl/nalatenschap leest u meer over hoe u aan CAMA Zending kunt nalaten. Financiële steun is onmisbaar om ons werk voort te kunnen zetten, om onder alle bevolkingsgroepen volgelingen van Jezus te maken. Dankzij uw gift kunnen we zendelingen uitzenden, partnerschappen aangaan en Jezus zichtbaar maken waar Hij nu nog niet gezien wordt. Helpt u mee om Jezus zichtbaar te maken bij de minst bereikten? Kijk op camazending.nl/doneer hoe u kunt meedoen.

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.