fbpx

Word zendeling

Geven

Wat ik het grootste onrecht vind?

3 aug 2021

Wat ik het grootste onrecht vind?

3 aug 2021

Boudewijn van Schoonhoven is directeur van CAMA Zending en één van de initiatiefnemers van No Choice. Samen met 18 zendingsorganisaties hebben we de handen ineen geslagen. We willen dat iedereen een keuze heeft om Jezus te leren kennen. En we willen Nederlandse christenen ervan bewust maken dat veel mensen die keuze niet hebben. Vind jij dat ook een groot onrecht? Kom dan in beweging en deel dit bericht. 

Boudewijn flyer No Choice

Nieuwste berichten

‘Ik ben bang, de wereld valt uit elkaar!’

‘Ik ben bang, de wereld valt uit elkaar!’

Laatst was een CAMA zendeling op bezoek bij zijn vriend Tapha in de sloppenwijk en ...
Dit gebed bidt pasbekeerde Turkse Mohammed

Dit gebed bidt pasbekeerde Turkse Mohammed

Afgelopen week deelden we het verhaal van deze (nu ex-!) moslima. Ze kwam tot geloof ...
Moslima komt via Mission Partner tot geloof

Moslima komt via Mission Partner tot geloof

‘Ik ben Koerdisch. Ik wist niets van de wereld. En ik was moslim.’ Dit is hoe een ...
Hoe God werkt in Italië

Hoe God werkt in Italië

Afgelopen week waren we (Hans & Leida Borghuis) weer in Verbania, Italië. Een ...