fbpx

Word zendeling

Geven

Zendelingendag 2020: nood en zegen

30 jul 2020

Zendelingen zitten aan tafel buiten te discussieren

Zendelingendag 2020: nood en zegen

30 jul 2020

Afgelopen week was de jaarlijkse CAMA zendelingendag. Met maar liefst 20 zendelingen! Vanwege corona kunnen veel zendelingen niet terug naar het zendingsveld. En zijn er flink wat kandidaat-zendelingen die staan te popelen om te gaan. Maar helaas niet kunnen.

Ontmoeting

Het was bijzonder om elkaar te ontmoeten, met elkaar te bidden en door te praten over zending. Hoewel zendelingen via CAMA Zending aan elkaar verbonden zijn ontmoeten ze elkaar niet vaak. Vandaar dat de zendelingendag 2020 een uitgelezen kans was om elkaar beter te leren kennen en verbinding met elkaar te zoeken. De gesprekken in de kleine groepjes waren erg waardevol.

Zegen en nood

We ontdekten onder andere dat zegen en nood vaak dicht bij elkaar liggen. Veel zendelingen konden getuigen van wat Jezus gedaan heeft het afgelopen. Maar tegelijkertijd uitten ze ook zorgen, noden en problemen. Het was erg prettig om bij elkaar herkenning te ontdekken en met elkaar te bidden.

Getuigenis

Eén van de zendelingen inspireerde door een krachtige getuigenis te vertellen. Hij vertelde dat hij 6 jaar worstelde met depressies en een burn-out. Maar dat Jezus hem nóóit los gelaten heeft. De vrucht op zijn leven getuigd van een trouwe God. Niet alleen kwam hij krachtig uit deze heftige periode. Samen met zijn vrouw was (en is!) hij tot grote zegen voor ontelbaar veel mensen. God is goed!

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.