fbpx

Word zendeling

Geven

Zendelingendag 2020: nood en zegen

30 jul 2020

Zendelingen zitten aan tafel buiten te discussieren

Zendelingendag 2020: nood en zegen

30 jul 2020

Afgelopen week was de jaarlijkse CAMA zendelingendag. Met maar liefst 20 zendelingen! Vanwege corona kunnen veel zendelingen niet terug naar het zendingsveld. En zijn er flink wat kandidaat-zendelingen die staan te popelen om te gaan. Maar helaas niet kunnen.

Ontmoeting

Het was bijzonder om elkaar te ontmoeten, met elkaar te bidden en door te praten over zending. Hoewel zendelingen via CAMA Zending aan elkaar verbonden zijn ontmoeten ze elkaar niet vaak. Vandaar dat de zendelingendag 2020 een uitgelezen kans was om elkaar beter te leren kennen en verbinding met elkaar te zoeken. De gesprekken in de kleine groepjes waren erg waardevol.

Zegen en nood

We ontdekten onder andere dat zegen en nood vaak dicht bij elkaar liggen. Veel zendelingen konden getuigen van wat Jezus gedaan heeft het afgelopen. Maar tegelijkertijd uitten ze ook zorgen, noden en problemen. Het was erg prettig om bij elkaar herkenning te ontdekken en met elkaar te bidden.

Getuigenis

Eén van de zendelingen inspireerde door een krachtige getuigenis te vertellen. Hij vertelde dat hij 6 jaar worstelde met depressies en een burn-out. Maar dat Jezus hem nóóit los gelaten heeft. De vrucht op zijn leven getuigd van een trouwe God. Niet alleen kwam hij krachtig uit deze heftige periode. Samen met zijn vrouw was (en is!) hij tot grote zegen voor ontelbaar veel mensen. God is goed!

Nieuwste berichten

LIFE ON TOUR: JESUS > everything

LIFE ON TOUR: JESUS > everything

Een compleet programma voor jeugddiensten en jongerenavonden. Interactief, met een ...
Matthijs in het Midden-Oosten

Matthijs in het Midden-Oosten

Wist jij dat CAMA Zending meerdere zendelingen heeft uitgezonden naar het ...
Interactieve avond Gods Plan en jouw leven

Interactieve avond Gods Plan en jouw leven

Afgelopen week waren we in Baptistengemeente De Verbinding in Veenendaal voor een ...
Vacature directeur CAMA Zending

Vacature directeur CAMA Zending

Wil jij impact hebben op 3 miljard mensen?  Ben jij de visionair die leiding geeft ...