fbpx

Word zendeling

Geven

Hoop in West-Afrika

20 apr 2023

Hoop in West-Afrika

20 apr 2023

In N’Zao, een dorpje in Zuid-Oost Guinee, bevindt zich een klein ziekenhuis, de Hoop Kliniek. Dit ziekenhuis voorziet in de enorme behoeften van de plaatselijke bevolking. De afgelopen jaren is de kliniek sterk gegroeid en heeft het zich ontwikkeld tot een door de overheid erkend medisch centrum.

Het ziekenhuis heeft een uitgesproken christelijke signatuur, bezoekers vangen altijd wel iets op van het Goede Nieuws. De geestelijk verzorgers bidden met mensen en vertellen graag meer over Jezus aan wie dat willen. Net zoals Jezus rondtrok om het evangelie te brengen en de noden van mensen te verlichten, wil de kliniek ook in andere dorpen en regio’s het evangelie verspreiden door middel van gezondheidsposten, evangelisatie en gemeentestichting. Zo komen regelmatig mensen tot geloof.

Onze zendelingen Jon en Anja zijn uitgezonden naar Guinee en zijn werkzaam in de Hoop Kliniek. Jon is tandheelkundige en evangelist, Anja werkt vier dagen per week als verpleegkundige. Samen maken ze indrukwekkende dingen mee en mogen ze getuige zijn wat God aan het doen is in het land. Juist op de minst bereikte, duistere plekken kan het licht van Jezus helder schijnen!

Nieuwste berichten

CAMA Zending zoekt communicatie-medewerker

CAMA Zending zoekt communicatie-medewerker

Samen Jezus zichtbaar maken waar Hij niet of nauwelijks gezien wordt. Het raakt ons ...
Jezus zichtbaar in de gezondheidszorg

Jezus zichtbaar in de gezondheidszorg

“Er zijn meer mensen die in ziekenhuizen komen dan naar de kerk gaan.” Dokter ...
Kom eens kijken in mijn tuin

Kom eens kijken in mijn tuin

‘Kom eens kijken in mijn tuin’, zei God een aantal jaar geleden tegen een voormalig ...
Dit leuke gezin zoekt woning in Ede

Dit leuke gezin zoekt woning in Ede

Na twaalf jaar zendingsdienst in Portugal zijn Peter en Annie Verhoef met hun vier ...