fbpx

Word zendeling

Geven

Life Tienerevent in Hemelvaartsweekend

21 feb 2023

Life Tienerevent

Life Tienerevent in Hemelvaartsweekend

21 feb 2023

CAMA Zending is partner van het Life Tienerevent dat in het Hemelvaartsweekend – van 18 tot en met 21 mei – zal plaatsvinden in H20 in Harmelen. Een fantastische locatie met prachtige zalen, een zwembad en genoeg grasveld om te kunnen sporten en kamperen. Het evenement is bedoeld voor jongeren van twaalf tot zeventien jaar, maar je kunt ook mee als tienerleider of vrijwilliger. Het thema dit jaar is: Jesus is greater than everything.

Jesus is greater than everything
Het weekend staat in het teken van ontmoeting, kamperen, activiteiten, seminars, outreach en gave diensten. Verschillende sprekers zijn al bevestigd, zoals Jonathan Pellegrom (Youth For Christ), Nathalie Rijneveld (Parousia Gouda), Jan Wolsheimer (CAMA Zending) en Hans Borghuis (CAMA Zending). De aanbidding wordt verzorgd door de band Heartroom uit Amerika, aangevuld met Nederlandse aanbiddingsleiders. Jezus staat centraal en we staan stil bij het feit dat Hij groter is dan alles en dat we met Hem ook alles aankunnen. We hopen dat jij na dit weekend met ons mee kan zeggen dat Jezus inderdaad groter, sterker en beter dan al het andere is en dit ook elke dag in je leven in wilt laten zien en horen aan je omgeving. Hoe vet zou het zijn als we dat allemaal doen?

Kijk hier voor meer informatie en zorg dat je erbij bent! Je kunt hier ook een promotiepakket aanvragen. Ben je achttien jaar of ouder, maar geen jeugdleider? Dan kun je mee als vrijwilliger; die zijn namelijk ook hard nodig! Op deze manier kun je het evenement bijwonen en er tegelijk aan bijdragen dat het een geslaagd weekend wordt. Op www.lifetienerevent.nl vind je alle verdere informatie.

Life on Tour
Life organiseert ook Life on Tour, in de vorm van een jeugddienst of worshipavond. Samen met spreker Hans Borghuis van CAMA Zending en de band Delight Worship komt Life op bezoek en maakt er een mooie en te gekke avond van! Kijk hier voor meer informatie op en neem contact op voor de mogelijkheden en kosten.

Life financieel ondersteunen
Voor alle activiteiten heeft de organisatie geld nodig. Ongeveer €7.500,- is nodig om uit de kosten te komen. Wil jij dit evenement voor tieners ondersteunen met je gemeente, privé of als bedrijf? Bekijk hier hoe je Life financieel (ANBI) kunt ondersteunen.

Nieuwste berichten

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga op missiereis met CAMA ENVISION

Ga samen met je jongerengroep, gemeenteleden, studentenvereniging, businessclub of leidersteam op missiereis naar een van onze bestemmingen. Draag bij aan wat God aan het doen is in de wereld en ontdek wat missie inhoudt. Een levens-veranderende reis waar je ervaring opdoet en veel leert om ook na de reis toe te kunnen passen in de kerk en het leven van elke dag.
Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

Engelse lessen voor Wayana Indianen in Suriname

We zijn op zoek naar mensen die voor een periode van 3 maanden (vanwege het benodigde visum) Engelse lessen willen verzorgen voor Wayana Indianen in Suriname. Je geeft les aan kinderen, tieners, jonge stellen en ouderen. Voor deze functie zijn we op zoek naar meerdere mensen die elkaar op kunnen volgen. Een unieke ervaring in de jungle van Suriname waar je tijdens je verblijf inwoont bij een Nederlandse werker. Je draag actief bij aan de ontwikkeling van zowel kinderen als volwassenen. 
CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

CAMA Zending en LIFE Tienerevent slaan handen ineen voor vluchtelingenkinderen

Je kunt in de zomer van 2024 meehelpen om zoveel mogelijk kinderen een fantastische zomerweek te laten beleven, waarin ze - meestal voor het eerst in hun leven - iets van de liefde van Jezus mogen ontdekken! Voor deze kinderen, maar ook voor jezelf een onvergetelijke en levens veranderende ervaring!
Short-Term Missie in Tsjechië

Short-Term Missie in Tsjechië

Jezus zichtbaar maken in het meest atheïstische land van Europa? We hebben een vacature voor short-term missie in Tsjechië.