fbpx

Word zendeling

Geven

Life Tienerevent in Hemelvaartsweekend

21 feb 2023

Life Tienerevent

Life Tienerevent in Hemelvaartsweekend

21 feb 2023

CAMA Zending is partner van het Life Tienerevent dat in het Hemelvaartsweekend – van 18 tot en met 21 mei – zal plaatsvinden in H20 in Harmelen. Een fantastische locatie met prachtige zalen, een zwembad en genoeg grasveld om te kunnen sporten en kamperen. Het evenement is bedoeld voor jongeren van twaalf tot zeventien jaar, maar je kunt ook mee als tienerleider of vrijwilliger. Het thema dit jaar is: Jesus is greater than everything.

Jesus is greater than everything
Het weekend staat in het teken van ontmoeting, kamperen, activiteiten, seminars, outreach en gave diensten. Verschillende sprekers zijn al bevestigd, zoals Jonathan Pellegrom (Youth For Christ), Nathalie Rijneveld (Parousia Gouda), Jan Wolsheimer (CAMA Zending) en Hans Borghuis (CAMA Zending). De aanbidding wordt verzorgd door de band Heartroom uit Amerika, aangevuld met Nederlandse aanbiddingsleiders. Jezus staat centraal en we staan stil bij het feit dat Hij groter is dan alles en dat we met Hem ook alles aankunnen. We hopen dat jij na dit weekend met ons mee kan zeggen dat Jezus inderdaad groter, sterker en beter dan al het andere is en dit ook elke dag in je leven in wilt laten zien en horen aan je omgeving. Hoe vet zou het zijn als we dat allemaal doen?

Kijk hier voor meer informatie en zorg dat je erbij bent! Je kunt hier ook een promotiepakket aanvragen. Ben je achttien jaar of ouder, maar geen jeugdleider? Dan kun je mee als vrijwilliger; die zijn namelijk ook hard nodig! Op deze manier kun je het evenement bijwonen en er tegelijk aan bijdragen dat het een geslaagd weekend wordt. Op www.lifetienerevent.nl vind je alle verdere informatie.

Life on Tour
Life organiseert ook Life on Tour, in de vorm van een jeugddienst of worshipavond. Samen met spreker Hans Borghuis van CAMA Zending en de band Delight Worship komt Life op bezoek en maakt er een mooie en te gekke avond van! Kijk hier voor meer informatie op en neem contact op voor de mogelijkheden en kosten.

Life financieel ondersteunen
Voor alle activiteiten heeft de organisatie geld nodig. Ongeveer €7.500,- is nodig om uit de kosten te komen. Wil jij dit evenement voor tieners ondersteunen met je gemeente, privé of als bedrijf? Bekijk hier hoe je Life financieel (ANBI) kunt ondersteunen.

Nieuwste berichten

24 mei: De Envision Kick-Off

24 mei: De Envision Kick-Off

ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending met een uitgebreid aanbod ...
De boodschap van Jezus

De boodschap van Jezus

Hans en Leida Borghuis trekken al jaren intensief op met de kerk van Verbania. Ze ...
Vluchtelingen werk in Italië

Vluchtelingen werk in Italië

(Afbeelding van SINAI) Vluchtelingenwerk in Italië Elk jaar arriveren er grote ...
Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Te midden van de bruisende stad Barcelona, op korte afstand van de wel bekende La ...