fbpx

Word zendeling

Geven

Willem en Jolanda terug naar Zuid-Azië

27 jun 2022

Kaart Azië

Willem en Jolanda terug naar Zuid-Azië

27 jun 2022

Na twee jaar kunnen Willem en Jolanda Boer eindelijk weer een korte reis maken naar Zuid-Azië. Door corona en andere werkzaamheden in de opleiding van zendelingen vanuit Nederland was dat vooralsnog niet mogelijk. Maar nu wel, en ze zien er erg naar uit! 

Zowel Jolanda als Willem zullen lesgeven in Zuid-Azië en de reis is belangrijk in het opnieuw investeren in bestaande relaties. In het land waar ze naar toe gaan is er steeds mee rdruk op minderheden, inclusief christenen. Het feit dat ze terug gaan en hen niet in de steek laten, maar dat de kerk van Nederland met hen verbonden blijft is heel belangrijk.

Veel buitenlanders, waaronder zendelingen Willem en Jolanda moesten een tijdje geleden gedwongen het land verlaten. Ze zijn daarom extra dankbaar dat ze opnieuw het land in mogen om voor een korte tijd te kunnen bemoedigen en concreet verbonden te zijn. Er zullen lessen worden gegeven over ondervoeding en over de Bijbel.

Daarnaast helpt het ook hun huidige werk om zendelingen op te leiden vanuit Nederland, om hernieuwd bewust te zijn van de uitdagingen die er komen kijken bij het doorgeven aan het Evangelie aan volken die het Evangelie nog niet hebben gehoord.

Nieuwste berichten

24 mei: De Envision Kick-Off

24 mei: De Envision Kick-Off

ENVISION is het jongerenprogramma van CAMA Zending met een uitgebreid aanbod ...
De boodschap van Jezus

De boodschap van Jezus

Hans en Leida Borghuis trekken al jaren intensief op met de kerk van Verbania. Ze ...
Project van de maand | April

Project van de maand | April

Vluchtelingenwerk in Italië Elk jaar arriveren er grote aantallen vluchtelingen in ...
Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Hoop en herstel voor de daklozen in Barcelona

Te midden van de bruisende stad Barcelona, op korte afstand van de wel bekende La ...